AcasaPortalFAQCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

  Despre ea

In jos 
AutorMesaj
Hyorin
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 1405
Reputatie : 5
Data de inscriere : 25/04/2011
Varsta : 22
Localizare : Siret

MesajSubiect: Despre ea   Dum Mai 08, 2011 9:14 am

Până la vârsta de 32 de ani, Ha Ji Won a jucat în nu mai puţin de aproximativ 31 de producţii, filme sau seriale, fără să pun la socoteală Korea şi Hi Anna! la care actriţa lucrează în prezent, şi pentru care nu s-au lansat încă postere sau poze publicitare. Detalii despre filmul Korea,aici: http://koreafilm.ro/blog/2011/04/korea-%E2%80%93-noul-film-al-lui-ha-ji-won-2/.
Voi prezenta sumar rolurile din 20 filme şi seriale, cele mai cunoscute din filmografia actriţei şi în care a avut numai roluri principale. Voi începe cu cele mai vechi spre cele mai recente. Ultimul prezentat, Section 7, va avea premiera vara aceasta.

• Filmul Truth Game sau Truth or Dare (Adevăr sau provocare) din anul 2000.
Ha Ji Won joacă rolul tinerei Han Da Hye, preşedintele fan-clubului cântăreţului de muzică rap, Ha Rok. După ce acesta este găsit mort, ea este principala suspectă şi susţine că l-a ucis pentru că acesta încercase să o violeze. Procurorul Cho (Ahn Sung Ki) are dubii în această privinţă şi o cercetează pe Da Hye. Declaraţiile membrilor fan-clubului, a mamei acesteia şi a altor persoane arată dubla personalitate a tinerei, iar cercetările scot la iveală lumea drogurilor şi a sexului în care trăiau membrii clubului şi cântăreţul decedat.

• Filmul Nightmare sau Horror Game (Coşmarul) din anul 2000.
Ha Ji Won joacă rolul lui Eun Ju. Hye Jin (Kim Gyu Ri) este o femeie care se întoarce din străinătate. Primul lucru pe care vrea să îl facă este să o vadă pe prietena ei din copilărie, timida Eun Ju. După un schimb de vorbe grele, cauzate de un vechi secret din timpul studenţiei, Eun Ju se sinucide aruncându-se de pe un bloc. Fantoma ei se întoarce şi îi ucide pe toţi prietenii lui Hye Jin.

• Serialul Life is Beautiful (Viaţa e frumoasă) din 2001
Ha Ji Won este Yu Hee Jung, fiica mai mică a proprietarului unor lanţuri hoteliere, a studiat managementul hotelier în Elveţia, şi este o tânără impulsivă. Tatăl ei decide să o lase să se ocupe de afacere, iar ea începe de la zero, ocupându-se de departamentul PR (relaţii cu publicul). Ea suferă de o veche traumă, primul ei prieten murind încercând să-i salveze viaţa. Ca să extindă afacerea, tatăl ei decide să construiască un resort în oraşul Sabuk. Un rezident din acel oraş, Jae Min, se opune acestei construcţii iar Hee Jung va porni împotriva tatălui ei, pentru a-l ajuta pe Jae Min.De ce? Pentru că seamănă izbitor cu iubitul ei ucis.

• Filmul Phone (Telefonul) din anul 2002
Ha Ji Won joacă rolul reporterului de investigaţii Ji Won. După ce scrie un articol despre un scandal sexual, începe să primească telefoane de ameninţare. Îşi schimbă casa şi numărul de telefon, dar apelurile necunoscute continuă să apară, dându-i viaţa peste cap. Când fiica prietenei ei răspunde din greşeală la telefon, începe să aibă un comportament bizar, şi mulţi oameni încep să moară. Hi Won încearcă cu disperare să rezolve cazul misterios înainte să moară prea mulţi oameni.

• Days in the sun, serial din 2002
Tae-kyong (Ha Ji Won) şi Hee-ju (Kim Ji Soo) sunt două prietene care lucrează la un hotel. Tae-kyeong îl place pe unul din oaspeţii hotelului, Seung-joon (Ji Seong). După un incident nefericit la hotel, cele două prietene se mută în Seul, unde cărările li se întrepătrund cu Seung-joon şi alt oaspete al hotelului.

• Filmul Sex is Zero din 2002
În această comedie gen American Pie, Ha Ji Won joacă rolul studentei Eun-hyo, o tânără pe care studentul Eun-shik încearcă să o impresioneze cu orice preţ.

• Reversal of Fortune (Reversul medaliei), film, 2003
Seung Wan este un bărbat care a renunţat la o carieră promiţătoare în golf, are datorii la cămătari şi totul îi merge prost. Într-o zi are un accident de maşină şi se trezeşte într-o realitate diferită, în care este campion mondial la golf, are tot ce îşi doreşte, dar are şi o soţie groaznică, Ji Yeong (Ha Ji Won), care vrea să divorţeze de el.

• Drama istorică Damo – Femeia detectiv, 2003
În Damo, serial cunoscut nouă, Ha Ji Won joacă rolul unei femei detectiv din clasa socială de jos, pe nume Chae-ok. Ea se îndrăgosteşte de liderul unei grupări de rebeli, Sung Baek (Kim Min Joon) pe care trebuie să-l prindă, fără a avea idee că acesta este fratele ei. În acelaşi timp ea este iubită de comandantul Hwang Bo Yoon (Lee Seo Jin), şi acest triunghi amoros are un final tragic.

• What Happened in Bali (Ce s-a întâmplat în Bali), serial, 2004
Ha Ji Won este Lee So Jung un ghid turistic care lucrează în Bali şi care se vede prinsă într-un triunghi amoros format din doi bărbaţi (So Ji Sub şi Jo In Sung) şi o femeie (Park Ye Jin) în încercarea ei de a prinde o slujbă bine plătită.

• 100 Days with Mr.Arrogant, film, 2004
Ha Yeong este o tânără studentă fără prea mulţi bani care, printr-o întâmplare banală este obligată de un tânăr pe nume Hyung Jun (Kim Jae Won) să lucreze timp de 100 de zile pentru el, asta însemnând să facă curat în casa lui, să-i facă comisionale sau să-i spele maşina (motivul pentru care este obligată să facă toate acestea). Doar că la sfârşit ea ajunge să se îndrăgostească de el.

• Filmul Love, so Divine, 2004
Bong Hye (Ha Ji Won) este nepoata unui preot, şi se întoarce din State pentru a se întâlni cu iubitul ei. Acesta însă decide să pună capăt relaţiei lor, iar ea se vede nevoită să-şi petreacă timpul la biserica unchiului ei. Acolo îl întâlneşte pe părintele Kyu-shik, pe care îl suportă cu greu, dar pe parcurs cei doi încep să se placă, iar el îşi pune întrebarea dacă e făcut întradevăr să fie preot.

• Daddy Long Legs, film, 2005
Young-mi(Ha Ji Won) este o tânără care şi-a pierdut părinţii şi se luptă singură să supravieţuiască. Primeşte ajutor din partea unui străin, care îi plăteşte taxele la universitate şi îi trimite cadouri. Ea îl numeşte Daddy Long Legs şi îl şi întâlneşte, îndrăgostindu-se de el, dar boala lui este necruţătoare şi va muri.

• Hyeongsa sau Duelist, film, 2005(istoric)
Ha Ji Won este detectivul Namsoon, pe urmele unui bărbat misterios pe care încearcă cu orice preţ să-l prindă, deoarece este implicat în afaceri cu bani. Dar odată ce se întâlneşte cu acesta, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste imposibilă, lirică, dar care nu este tragică.

• Hwang Jin Yi, serial, 2006(istoric)
În această capodoperă istorică, Ha Ji Won dă viaţă celebrei curtezane a Joseonului, Hwang Jin Yi, şi intrăm în viaţa plină de culoare şi muzică a curtezanelor, dar şi plină de tristeţe din cauza iubirilor neîmplinite. Un „must see” din filmografia lui Ha Ji Won.

• Miracle on 1st street, (Miracol pe strada 1) film, 2007
Ha Ji Won este Myung-ran, o femeie care face box, şi locuieşte într-un cartier sărăcăcios. Pil-je este un gangster care trebuie să-i evacueze pe toţi locatarii zonei pentru ca gruparea lui să construiască acolo apartamente de lux. Însă, după ce o cunoaşte pe Myung-ran şi pe copiii din cartier, începe să aibă dubii în privinţa misiunii lui acolo.

• Babo, film, 2008
În acest film actriţa joacă rolul lui Ji-ho, o pianistă, care se întoarce din străinătate de la studii şi descoperă că suferă de „teamă de scenă”(trac în faţa audienţei). Cariera ei pare compromisă. Se reîntâlneşte cu Seung-ryeong, prietenul ei din şcoală care suferise un accident în urma căruia rămase cu mintea unui copil de 6 ani. Acesta trebuie să aibă şi grijă de sora lui mai mică dar şi de altă prietenă care are probleme. Cu toate acestea pe capul lui, Seung-ryeong nu pare salvatorul ideal.

• Haeundae, film 2009
Yeon-hee (Ha Ji Won) conduce un restaurant cu fructe de mare în Haeundae, Busan. Tatăl ei a murit în timpul cutremurului din Oceanul Indian din cauza unei greşeli comise de prietenul acestuia, Man-sik, şi de atunci acesta nu îndrăzneşte să îi spună că o iubeşte, deşi ea nu ştie că tatăl ei a murit din vina acestuia. Curând Haeundae este lovit de un tsunami devastator.

• Closer to heaven (Mai aproape de Rai) film, 2009
Este o poveste de dragoste dintre Ji-soo (Ha Ji Won), o angajată a unei case mortuare, şi Jong-woo, un bărbat care suferă de o boală groaznică. Ji-soo se confruntă cu moartea în fiecare zi la locul de muncă, aşa că nu ezită să-l ajute pe bărbatul care suferă de o boală mortală şi cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt.

• Secret Garden, serial modern, 2010
Gil Ra Im(Ha Ji Won) este o tânără cascadoare care se îndrăgosteşte de Joo-won, un tânăr foarte bogat, care aparţine unei clase sociale total diferite de a sa. Printr-o întâmplare ciudată, cei doi ajung să facă schimb de suflete.

• Section 7, film, 2011, va fi lansat în vară
Ha Ji Won va juca rolul lui Cha Hae-joon, o femeie puternică care, alături de un grup de bărbaţi, printre care iubitul ei Kim Dong-soo (Oh Ji Ho), luptă împotriva unui monstru apărut din cauza unui virus, pe o platformă petrolieră.


Pe lângă toate acestea, în care a avut roluri principale, a mai jucat în School 2, Secret, Ditto, My Lovely Week, His Last Gift, Love Thats Bigger than Love, Tears of the dragon, The Scissors, Seven Remedies, Bunshinsaba, Sex is Zero 2.

Faptul că a avut roluri principale în multe din producţiile în care a jucat, relevă profesionalismul şi talentul indubitabil al acestei actriţe versatile care se adaptează cu uşurinţă oricărui tip de rol, dovadă varietatea rolurilor prezentate mai sus.

Pentru multe din rolurile acestea, Ha Ji Won a muncit enorm şi a trebuit să înveţe şi să deprindă talente noi. Pentru Sex Is Zero a făcut trei luni de aerobic, pentru Damo şi Duelist a învăţat arte marţiale, pentru Hwang Jin Yi a învăţat să cânte la gayageum şi alte instrumente tradiţionale şi a avut mult de furcă cu perucile gache, grele de câteva kilograme care au lăsat-o mult timp cu gâtul înţepenit. Pentru Miracle on 1st Street a luat lecţii de box şi şi-a spart nasul iar pentru Babo a luat lecţii de pian de la cântăreaţa No Young-shim care a învăţat-o şi postura corectă la pian. În Secret Garden a executat tehnici de cascadorie fără dublură, iar pentru Section 7 a făcut scufundări şi exerciţii de forţă. Cel mai recent film la care lucrează, Korea, necesită ca ea să joace tenis de masă, şi pentru asta se antrenează 3 ore pe zi cu fosta campioană Hyun Jung Hwa.Poate cineva să spună că nu e extraordinară?

Surse: Wikipedia, DramaWiki, AsianMediaWiki, MyDramaList.info, HanCinema.
Sus In jos
http://seriale-coreene.forumgratuit.ro/
 
Despre ea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce stiti despre casatoria in tunisia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Seriale si Filme :: Actori coreeni :: Ha Ji-won-
Mergi direct la: