AcasaPortalFAQCautareInregistrareConectare

- Inregistrare - Regulament


Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

►Nu publicati materiale cu continut obscen. ► Nu jigniti membrii forumului. ►Nu postati mesaje consecutive.Fara dublu post mai precis. ►La galerii se va posta doar o poza in fiecare post! *Nu puneti imagini mari pentru a nu deforma pagina *Nu puneti imagini prea mici nu se vor vedea ►Nu deschideti topic nou daca informatiile nu sunt in lb. romana! ►Nu aveti voie sa folositi rosu sau albastru culoarea permisa doar adminilor rosu si moderatorilor albastru restul pot fi accesate ►Nu abuzati de bold ,italic,culori si alte cele. ► Fara mesaje ce contin 3-4 cuvinte sau smiles pentru ca se considera spam ►Fara reclama! decat in topicurile speciale ►Fara off topic!! ► Fara spam. ► Fara limbaj de chat. ►Nu va inregistrati doar ca sa luati poze,sa cititi informatii...etc...trebuie sa si postati. ►Daca va faceti un cont si nu aveti minim 5 mesaje in 2 luni ,acesta va fi sters ► Da-ti mereu credite si drept de autor ► Nu sunt permise clonele!Mai precis aveti voie doar cu un singur cont. ►Deschideti-va un subiect la sectiunea mebri >> sa ne cunoastem mai bine in care sa va prezentati,inainte de a posta.